Las Vegas

Vrijdag 5 juni
85°F / 29.4°C
18929 mile

Vandaag worden we pas rond 9 uur wakker, we liggen ook steeds veel te laat in bed. Gelukkig is het ontbijt tot 11 uur, dat redden we makkelijk. Ik sta op en was nog wat laatste dingen. Zo kan ik weer even vooruit.

We gaan ontbijten. Het buffet van het MGM heeft weer teveel keuze.

We willen vandaag met de monorail over de strip gaan. Bij de verschillende hotels binnen kijken, wat winkeltjes langs enz. We verdwalen in het hotel, lopen langs de trouwkapel en eindigen bij het zwembad.

Eenmaal bij de halte van de monorail gekomen, blijkt deze heen en terug $20 te kosten voor 2 personen. We besluiten eerst een stukje te lopen. Het is niet heel erg warm, 27 graden en het waait. Heerlijk om te lopen dus. We gaan wat winkels in, onder andere een 4 verdiepingen tellend gebouw in het thema M&M en een grote Coca Cola fles waar ze alleen maar Coca Cola spullen verkopen.

Ik maak een leuk muntje van een penny en dan lopen we weer terug. Ik had in de planning om vanuit Las Vegas naar de Hooverdam en Lake Mead te gaan, maar daar hebben we allebei niet zo’n zin in. We hebben wel even genoeg dingen bekeken en we gaan liever nog een keer winkelen in het Outlet Center.

We laten de auto halen en rijden naar het Outlet Center. Nu parkeren we aan de andere kant, bij de winkels waar we nog niet zijn geweest. We kijken nog in wat andere winkels en rijden dan terug naar het hotel. We laten de auto weer parkeren en brengen de spullen naar de kamer. Dan gaan we eten, dit is onze laatste keer hier ’s avonds.

Ik heb nog veel meer plannen voor hier, maar na het eten vinden we het allebei leuk geweest en blijven we op de kamer. Dat betekent dus dat we nog een keer naar Las Vegas moeten ;-).

Hotel info: