Oakdale naar San Francisco

Dinsdag 9 juni
65°F / 18.3°C
19628 mile

Vandaag hebben we weer ontbijt bij het hotel en we ontbijten op tijd. Na het ontbijt checken we uit en rijden we naar Starbucks om de hoek. We drinken koffie en rijden daarna richting San Francisco. We hoeven vandaag maar 2 uurtjes te rijden en kunnen dus heel rustig aan doen. Onderweg stoppen we weer bij een outlet-shoppingmall.
We stoppen nog een keer onderweg waar we in de buurt tanken en rijden dan naar de Wharf Inn in San Francisco. Het is drie uur als we aankomen en we mogen meteen inchecken. De kamer is niet zo groot, maar wel goed. Een groot voordeel van de Wharf Innis dat je de auto gratis kunt parkeren op een bewaakte parkeerplaats onder het hotel. Parkeren is erg duur in San Francisco.

We moeten nog lunchen dus we lopen naar de pier en kopen een hotdog. Ik neem ook nog een Ben & Jerry’s ijsje.

Dan halen we de auto en rijden naar de Golden Gate Bridge. Deze wilde ik al lang graag zien, maar het valt wat tegen. Het is hier alweer koud, maar 60 graden (15.5 Celsius) en bewolkt. Ik maak een paar foto’s, maar de foto’s zoals ik ze ken, krijg ik zelf niet, er zijn teveel wolken. We stoppen nog even bij een uitkijkpunt en rijden dan terug naar het hotel.

We eten bij Ihop, waar we ook heerlijke dingen zien voor het ontbijt. Alles is hier duurder dan we tot nu toe gewend zijn; de hotels, het parkeren en ook het eten. We lopen terug naar het hotel en hebben geen zin meer om nog iets buiten te doen of bekijken.

Hotel info: