Laatste dag, vlucht Los Angeles – London

Maandag 15 juni
74°F / 23.3°C
20251 mile

We staan om half acht op en lopen naar Denny’s waar we gisteren van het hotel een ontbijtvoucher voor hebben gekregen. We mogen óf 4 dingen (inclusief drinken) van een speciaal lijstje kiezen, óf we krijgen 5 dollar korting p.p. op een ontbijt van de kaart.

Na het ontbijt pakken we in het hotel de laatste spullen in en zien buiten een wat ouder echtpaar. We hebben nog veel spullen die we niet mee kunnen nemen en geven de mensen vast wat flesjes water, mijn waterkoker en de bordjes en bestek. We checken precies op tijd uit en rijden weg.

We rijden weer via de kust, het is nog steeds prachtig. De volgende stop is aan de zee. We lopen via wat rotsen naar beneden en ik bedenk dat ik als ik er zo dichtbij ben toch met mijn voeten in de oceaan moet zijn geweest. Dat doe ik en na wat foto’s rijden we door. We rijden Malibu in en stoppen daar om naar het strand te gaan. We blijven maar even en stoppen daarna nog bij een Ralphs waar we nog wat laatste boodschappen doen.

We rijden LA in en het ziet er opeens bekend uit. We zien het Custom Hotel voor ons verschijnen, het hotel waar de eerste 2 nachten van de reis hebben geslapen. Dit is toch wel een definitief einde…

We navigeren naar Alamo waar we de auto weer in moeten leveren. We geven de koelbox aan een medewerker en ruimen netjes de hele auto leeg. We gaan dan met de koffers naar de shuttle die ons naar de LAX terminal gaat brengen. Een kwartiertje later zijn we bij de juiste terminal. Daar checken we de koffers in en gaan naar de juiste gate. Onderweg lopen we langs een Starbucks, maar mijn favoriet is er niet.

De vlucht gaat op tijd en gaat er een half uurtje korter over doen dan volgens schema.  We hebben wat last van turbulentie. Na het avondeten, pas rond half tien, gaat het licht uit en is het de bedoeling dat we gaan slapen. Dat lukt soms een beetje.

Hotel info: