Voor een rondreis in Amerika heb je natuurlijk een huurauto nodig. Bij het kiezen van een geschikte huurauto is het verstandig om over bepaalde zaken na te denken.

Huurauto ophalen en terugbrengen

Tijdens het boeken van de huurauto wordt meteen gevraagd waar je de auto wil ophalen. Over het algemeen kies je voor het ophalen van de auto op de luchthaven. Dit betekent niet dat de huurauto ook echt op de luchthaven op te halen is. Meestal moet je hiervoor nog stuk de luchthaven af. Alle grote verhuurders hebben shuttle diensten op de luchthavens.

Het terugbrengen van de huurauto werkt op de omgekeerde manier. Je rijdt met de huurauto naar de verhuurder en na de formaliteiten brengt de shuttle je weer naar de luchthaven.

Huurauto terugbrengen op een andere locatie

In Amerika is het geen probleem om de huurauto terug te brengen op een andere locatie. Als je dit doet, krijg je te maken met drop-off kosten. Deze kosten worden vaak achteraf berekend.

Verzekeringen

Verzekeringen, risico’s en Amerikanen, je hoort er de gekste verhalen over.
Wil je bij een ongeluk niet voor vervelende verrassingen komen te staan, boek dan een auto via een Nederlandse site.  De Collision Damage Waiver (CDW), diefstal verzekering en Extended Protection (aansprakelijkheidsverzekering) en geen eigen risico zitten hier dan al in verwerkt.

Goedkoop huren

Wil je de goedkoopste auto huren, boek dan via het onderstaande formulier van E autohuur. Wij hebben hier al meer dan 10 keer gehuurd en zij zijn altijd de goedkoopste:

 

 

Zoektermen Zuidwest Amerika

  • auto huren west amerika
  • autohuur west amerika
  • auto huren westkust amerika